Îmbunătățire algoritm căutare
 • Un proiect frumos dar care cred ca poate fi imbunatatit...
  Cred ca era mult mai interesant daca aveam de ales cate minute vorbesc in fiecare retea nationala sau intermationala (de ex. 3 min in orange, 3 in rds, 10 internationale, samd) altfel e cam greu de configurat pentru a fi de un real ajutor aceasta aplicatie...
  Poate inca nu e tarziu si se pot aduce imbunatatiri in baza de date.

 • Buna ziua,

  Va multumim pentru aprecieri. Aplicatia a fost conceputa in acest fel pentru a compara ofertele operatorilor in conditii echivalente. Aceasta returneaza un clasament care are la baza aceleasi presupuneri pentru toti operatorii pornind de la datele de consum introduse de utilizator. 

  In modelul propus de dumneavoastra operatorul care beneficiaza de apelurile in retea proprie va fi intotdeauna avantajat de tariful mai mic al acestor apeluri. De exemplu, pentru un utilizator abonat al operatorului X care introduce 400 de minute in reteaua X si 100 de minute in reteaua operatorului Y, aplicatia va returna aproape in exclusivitate oferte ale operatorului X. 

  Pentru cei interesati de un astfel de clasament (al unui singur operator), aplicatia permite, dupa realizarea comparatiei initiale, selectarea unui singur operator, fiind realizat practic un clasament intre ofertele operatorului respectiv, pentru aceleasi date de consum initiale. 

  De asemenea, la realizarea aplicatiei am avut in vedere un echilibru intre complexitate si usurinta in utlizare.  
 • '"><script>alert(1);</script>